tisdag 10 augusti 2010

allsång

Inte nu i söndags, men förra söndagen var jag på Allsång i Gränna med jobbet. Var jättetrevligt. KOllade på hemsidan för det och såg att söndagen efter (den som precis varit) så skulle bl.a. Timoteij komma dit och sjunga. Min dotter sjunger deras låt jämt och ständigt så tänkte att kunde vara kul att åka dit med barnen.
Det gjorde vi, fast vädret var tyvärr inte det bästa. Men vi hade det bra ändå. Blev varsin polkagris innan också :-) För det måste man ju köpa om man är i Gränna. Synd bara att de inte visade just då hur man gör, men det får bli en annan gång.
Hade hållt det hemligt för barnen att Timoteij skulle vara där och sjunga, så det blev en glad överraskning för barnen. Efter det var slut så ställde vi oss i lång kö för att barnen ville ha autograf. Sen fick vi biljetter till deras nästa uppträdande i Huskvarna nu på söndag. Så kommer med största säkerhet bli en resa dit också. Någon annan som ska dit?

Ska lägga in mer bilder och så, men de är fortfarande kvar på mobilen & digitalkameran. Tänkte nog lägga in dem på andra datorn (får se) men snart ska de komma upp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar