tisdag 14 december 2010

söndag

blev lite sovmorgon på hotellet, sedan ner och åt hotellfrukost. Sen gjorde vi oss iordning och åkte tillbaka till mässan. Köpte även denna dag en del träningskläder.
Gick runt och kollade och testade lite olika träningsmaskiner osv.
Sedan på em var det en strongman-tävling. WSM (worlds strongest man). Två svenskar (som mannen känner) och sex från andra länder (som mannen även känner en del) som tävlade. Kul att se en sån stor tävling live. Kan ju säga att mannen blev rejält sugen på att gå upp och tävla, hihi. Detta filmades även och kommer sändas på TV, kommer kolla; med skräckblandad förtjusning eftersom vi säkert kommer synas en del ;)

Kanske lägger in lite bilder sen som mannen tog med några av de om var där, både tävlande i tävlingen men också de som var med på mässan. Är lite kul att min kära make var/är i peincip lika stor som en del av de som man annars tycker är stora. Man får skryta lite va?? ;) haha. Ska bara sno bilderna från mannens mobil först.
Var synd att två av de största/bästa bodybuilderna inte kom dit, men men.. Det är som det är med det när "folk" gör som de gör...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar